Om onze Vilvoordse handelaars een hart onder de riem te steken in deze bizarre Corona tijden, verzamelen we hier graag wie wat aanbiedt in de periode waarin de winkels in niet levensnoodzakelijke producten verplicht of uit eigen beweging gesloten blijven.

Om onze Vilvoordse handelaars een hart onder de riem te steken in deze bizarre Corona tijden, verzamelen we hier graag wie wat aanbiedt in de periode waarin de winkels in niet levensnoodzakelijke producten verplicht of uit eigen beweging gesloten blijven.


Wat ken je op deze tijdelijke site zo al terugvinden ?
* Adressen en openingsuren van de winkels die levensmiddelen aanbieden* Adressen en openingsuren van de apothekers en bandagisten
Daarnaast bieden we dit platform graag aan aan handelaars die tijdelijk of permanent hun producten on-line aanbieden. Alle transacties gebeuren rechtstreeks tussen de klant en de handelaar, deze site zorgt enkel voor de informatie ! 


Wat valt hier zoal onder ?
* Een winkel die sowieso al een webshop uitbaat kan zich hier bekend maken
* Een winkel die normaal geen webshop uitbaat, kan hier klanten door laten verwijzen naar zijn of haar website of Facebook pagina of gewoon via e-mail producten aanbieden.
* Een kapper, beautysalon kan bob. shampoos, haarkleuringen en/of andere producten aanbieden met wat uitleg erbij.
* Restaurants die in deze tijden afhaalmaaltijden aanbieden kunnen dat ook via deze site bekendmaken. 

———————
Graag roepen we iedereen op om absoluut alle fysieke contacten te vermijden ! Wees ook hier creatief, betaling kan via overschrijving of app, levering kan gewoon voor de deur geplaatst worden of via de post verlopen, enz… 
———————
Op sommige momenten is tijd belangrijk. Deze site is “work in progress”, maar is een poging om op een gestructureerde manier onze Vilvoordse handelaars en inwoners een handje te helpen. Je vind er informatie over wat je waar nog kan vinden (en soms ook wanneer) qua winkels die voeding verkopen, maar ook welke van onze Vilvoordse winkels momenteel nog on-line of digitaal hun waren te koop aanbieden. Het werk is helemaal nog niet af, dus bij deze een WARME oproep naar de handelaars die er nog niet opstaan of met fouten opstaan. Vergeef het ons, we hebben gedaan om goed te doen. Laat het ons weten en we passen zo snel als mogelijk aan ! Mailen kan best via didier.cortois@vilvoorde.be.